HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

 

Met 11 speelsters trokken de dames dit weekend naar Lebbeke. Na de zware nederlaag van vorige week, stonden ze extra scherp op het veld, klaar om hen te bewijzen.

 

Zaterdag verloren onze dames hun eerste thuiswedstrijd tegen Aalst 1. In het begin liep de score gelijk op, maar al snel moesten onze dames Aalst als hun meerdere herkennen. Bij de time was de kloof reeds aanzienlijk groot met 4-12 op het scorebord. Ondanks de dames met de intentie te vechten voor ieder punt de match trachten te hervatten, en bleven doelgericht aan te vallen, kwam te bal te weinig tegen de netten terecht.

Heren Liga 2 leggen stug Aalst over de knie.

Afgelopen zaterdag namen onze heren liga 2 het op tegen HC Aalst. De Oost-Vlamingen waren enkele weken terug al op bekerbezoek gekomen, wat resulteerde in een vlotte 32-20 overwinning. Knack speelde zonder Bengt, Klaas kwam bij de selectie.

Heren Liga 3 houden de punten thuis tegen Temse!

Afgelopen weekend namen onze heren liga 3 het op tegen Temse. Na de pandoering in Groot-Bijgaarden wilden ze iets rechtzetten voor eigen supporters.

Na een zenuwslopende wedstrijd winnen onze heren liga 2 met 17-20 in Mechelen.

Afgelopen zaterdag begonnen onze heren Liga 2 aan het seizoen met een uitwedstrijd in Mechelen. 'De Plaon' is traditioneel een moeilijk in te nemen vesting, dus een spannend wedstrijdverloop stond in de sterren geschreven.

Desselgem - U12

Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op. Desselgem opende de score, maar snel stond het weer gelijk. Veel werd er niet gescoord want halfweg stond het nog steeds 1-1. Kobe scoorde daarna zijn 2e goal. Er kwamen kansen voor beide ploegen, maar beide keepers stonden goed te pakken waardoor er geen doelpunten vielen.

Zaterdag speelden de Roeselaarse Dames hun eerste officiële competitiematch van het seizoen uit tegen Aalst. Na een valse start waarbij Aalst na 9 minuten tot 5-2 kon uitlopen, gaf Roeselare zich niet gewonnen. Met enkele snellere acties en goede opgebouwde aanvallen, konden onze dames dit verschil inhalen en stonden ze aan de rust aan de leiding met 9-11.

Na een spektakelstuk verliezen onze heren met 26-30 van tweedenationaler Handbalclub Izegem.

Speelden mee: Brecht, Ben, Mathew, Lander, Sam, Emiel, Jarne, Michiel M, Michiel D, Bengt, Ward, Victor en Klaas.

Zaterdag eerste competitiewedstrijd in Mechelen.

Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat Izegem een heel sterke ploeg is. Ze staan duidelijk al een stuk verder dan ons.

Eerste kwartier:
Izegem kwam op de proppen met een hoge verdediging en dat bracht ons duidelijk van ons stuk. Heel wat ballen werden door de Izegemse verdediging onderschept en afgemaakt in tegenaanval. Bijgevolg sloop de onzekerheid in onze aanvalslinie. Een harde 0-15 was het verdict.

Sponsors
Kalender
Verjaardagen
27/02
Elise BULCKE
27/02
Jannes VAN DYCK
27/02
Victor COPPENS
28/02
Jeroen DEMEULENAERE
02/03
Isidoor HANTSON
04/03
Pieter-Jan LEENKNECHT
04/03
Andrei SANDU
06/03
Laura DESIMPELAERE

© 2019, website powered by Twizzit.com