HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

 

Afgelopen zaterdag namen onze heren liga 2 het op tegen Waasmunster, Na het zware verlies in Eeklo hadden ze iets goed te maken, niets beter dan een thuiswedstrijd tegen de leider in de competitie. Op de geblesseerde Brecht en afwezige Michiel D na, kon de thuisploeg met een volledige kern de wedstrijd aanvatten. We zagen trouwens Victor N zijn comeback maken na een jaar blessureleed! Ilian debuteerde bij de eerste ploeg.

Op zaterdag 23 november speelden de Roeselaarse dames tegen Dendermonde, de tweede in het klassement. Roeselare wist dat ze ‘hun kietjes mochten smèren’ en voor elk doelpunt zou moeten knokken tegen deze sterke tegenstander.

Dit weekend trokken onze dames met 10 speelsters naar de Oost Vlaamse hoofdstad. Met elk 5 punten in het klassement, wisten we dat Don Bosco Gent een evenwaardige tegenstander zou zijn. Het werd dan ook een zinderende match: ...

Afgelopen weekend mochten onze heren Liga 2 zich verplaatsen naar het Meetjesland. Handbalclub Eeklo startte aan het seizoen als één van de favorieten voor de titel, dus het beloofde een kraker te worden. Onze heren haalden tot nog toe een perfect rapport met vijf zeges uit vijf wedstrijden, Eeklo volgde op 3 punten na een gelijkspel in Lebbeke en verlies in Waasmunster.

Afgelopen zondag 17 november trokken onze heren Liga 3 naar Desselgem. Daar gingen ze op zoek naar hun 3e zege van het seizoen. De thuisploeg had tot nog toe één zege behaald, dus we zakten met goede moed af naar het Leiestadion. 

Met 11 speelsters trokken de dames dit weekend naar Lebbeke. Na de zware nederlaag van vorige week, stonden ze extra scherp op het veld, klaar om hen te bewijzen.

 

Zaterdag verloren onze dames hun eerste thuiswedstrijd tegen Aalst 1. In het begin liep de score gelijk op, maar al snel moesten onze dames Aalst als hun meerdere herkennen. Bij de time was de kloof reeds aanzienlijk groot met 4-12 op het scorebord. Ondanks de dames met de intentie te vechten voor ieder punt de match trachten te hervatten, en bleven doelgericht aan te vallen, kwam te bal te weinig tegen de netten terecht.

Heren Liga 2 leggen stug Aalst over de knie.

Afgelopen zaterdag namen onze heren liga 2 het op tegen HC Aalst. De Oost-Vlamingen waren enkele weken terug al op bekerbezoek gekomen, wat resulteerde in een vlotte 32-20 overwinning. Knack speelde zonder Bengt, Klaas kwam bij de selectie.

Heren Liga 3 houden de punten thuis tegen Temse!

Afgelopen weekend namen onze heren liga 3 het op tegen Temse. Na de pandoering in Groot-Bijgaarden wilden ze iets rechtzetten voor eigen supporters.

Sponsors
Kalender
Verjaardagen
28/10
Jasper DELBECKE
28/10
Arne LAUREINS
28/10
Arne BERKEIN
29/10
Owen Coppens
30/10
Elien VANDENBERGHE
31/10
Wannes DEJONCKHEERE
02/11
Charlotte BUYCK
02/11
Silas PLYSIER
03/11
Elmer CAPPELLE
03/11
Emiel VANAUDENAERDE

© 2019, website powered by Twizzit.com