HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

 

Dames duiken de herfstpauze in met een klinkende overwinning.

Zaterdag stond de ontmoeting tussen onze twee U14-ploegen op de kalender.  Door blessures en andere verplichtingen waren er van de 20 spelers slechts 13 spelers beschikbaar.  Gelukkig hadden een paar U-12 spelers nog genoeg energie over na hun wedstrijd tegen Brugge net ervoor.

De eerste 15 minuten kon je samenvatten in 1 woord: Weinig.

Weinig ruimte, weinig kansen, weinig doelpogingen en vooral weinig doelpunten : logische 1-1 dus.

Voor de eerste keer organiseert de VHV de (vernieuwde) basiscursus tafelofficial online (Teams). Met deze basiscursus ben je geattesteerd om de tafel te doen voor Regio wedstrijden (jeugd en dames). 

Dames rechten de rug na de vrije worp soap van vorige week.
 

Speler-coach Jurgen glunderde, hij vertrok vorige zondag met maar liefst 12 spelers richting Heist Op Den Berg. Door enkele afwezige spelers bij de J16 dit weekend, diende de ploeg aangevuld te worden met enkele U14 spelers. De samengestelde ploeg slaagde er van bij de start van de wedstrijd in om kleine voorsprong op te bouwen. Beetje bij beetje werd de voorsprong in de eerste set verder uitgebouwd tot eindstand 18-10.

Dames laten de overwinning uit de handen glippen en zakken met een gelijkspel huiswaarts af.
Na de gewonnen derby tegen Izegem mochten onze dames Brugge bekampen in Brugge. Na twee mooie zeges hadden de Roeselaarse ladies wel wat vertrouwen getankt. Desalniettemin waren ze op hun hoede voor de Brugse dames. Het verleden leert ons dat een match tegen Brugge nooit 1 zonder slag of stoot is. Concentratie behouden is de boodschap!
Sponsors
Kalender
Verjaardagen
28/11
Tijs VANDOORNE
29/11
Emely VAN BRUAENE
01/12
Karel BREYE
01/12
Michiel DESCHUYMER
02/12
Simon VUYLSTEKE
02/12
Geert VANDEKERKHOVE

© 2019, website powered by Twizzit.com