HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

 

Onze jaarlijkse paaseierenverkoop is van start gegaan.

Aarzel niet en geniet van de heerlijke chocolade.

Bestellen kan via dit formulier of  via dewulf.didier@skynet.be

Het aanbod bestaat uit

  • 250 gr holle eitjes (melkchocolade, wit, fondant of gemengd) € 7
  • 250 gr kleine gevulde eitjes (praliné) € 7

Hartelijk dank voor uw steun

De heren genieten van twee handbalvrije weekends, maar jullie hebben nog een verslag tegoed van de wedstrijd op 15 februari. Na een lange periode van blessureleed was Bengt terug klaar voor een potje handbal, dus we gingen met een zo goed als complete kern richting de Bloso sporthal in Brugge voor een West-Vlaamse derby. De Bruggelingen zijn volop in strijd voor het behoud in liga 2 en het werd snel duidelijk dat ze zich niet zomaar gingen neerleggen bij een nederlaag.

Met grote droefnis melden we het overlijden van Dirk Cracco. Dirk is de papa van Sam, verdienstelijke speler en bestuurslid bij onze club. Dirk droeg onze club een bijzonder warm hart toe: hij is jaren meegeweest als kok op het jeugdtornooi in Don Bosco en andere evenementen en was net als Sam nauw betrokken bij de organisatie van de quiz. We koesteren de vele mooie momenten die we samen gehad hebben.

De ganse handbalfamilie wenst de familie onze innige deelneming en heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden. 

Het weekend staat alweer bijna voor de deur, maar eerst nog een terugblik op vorig weekend. Onze heren liga 2 kregen hun collega's uit Wilrijk over de vloer. De heenmatch eindigde op 30-31 na een buzzer beater van Jarne. Sinds die ontmoeting was Uilenspiegel teruggezakt naar de laatste plaats in het klassement. Toch was waakzaamheid op z'n plaats. Sam, Emiel en Bengt waren afwezig, een herstelde Victor N en debutant Robin kwamen bij de kern.

Afgelopen zaterdagavond mochten onze heren liga 2 de verplaatsing maken naar Aalst. Bengt en Victor N zijn nog altijd geblesseerd, Mathew had andere verplichtingen en Ben moest ziek afzeggen. Met 9 veldspelers en 1 doelman werd vol goede moed afgezakt naar de stad der ajuinen.

 

Het avondprogramma van de matchen in de kijker werd op gang gefloten met de Dames KHTR tegen Brabo Denderbelle 1.

Afgelopen zaterdag namen onze heren het in hun eerste thuiswedstrijd van 2020 op tegen Handbalclub WELTA vzw.
We misten enkel Bengt en Victor N, beiden geblesseerd. Ook bij de bezoekers waren enkele spelers afwezig. In Mechelen haalden we na een spannende wedstrijd een 17-20 overwinning.

Binnenkort is er terug de jaarlijkse paaseierenverkoop !!!!

Hou je mailbox en Twizzit zeker in het oog.

Sponsors
Kalender
Verjaardagen
25/01
Ralf GERING
26/01
Reinoud VAN DER HIJDEN
28/01
Sieglinde DEKONINCK
30/01
Robbe CASTELEYN
31/01
Elke SNELS
01/02
Fien SANTENS
01/02
Griet VERLINDE

© 2019, website powered by Twizzit.com