Vorige zaterdag speelde de U12 ploeg op het Regio Oost West tornooi in Gent.


De eerste match speelden we tegen Elita 1. De wedstrijd begon goed, onze jongens speelden goed samen en stonden de eerste 7 minuten voor. De laatste 3 minuten begonnen ze overhaast te spelen wat zorgde voor enkele tegendoelpunt van Elita. Uiteindelijk verloren de jongens deze wedstrijd 8-9.
 
De tweede wedstrijd verliep iets minder vlot. De spelers van Roeselare waren onder de indruk van de snelle acties en harde shots van Dendermonde. De U12 bleef vechten tot op het einde maar verloor uiteindelijk met 4-10.
 
De derde match speelden de jongens tegen Gent 1. Ze speelden mooi samen in aanval en werkten voor elkaar in verdediging hierdoor eindigde deze match in winst voor de U12. 10-7
 
De vierde match speelden we tegen Evergem. Onze jongens speelden weer mooi samen en gaven elkaar kansen om te scoren, ook de keeper pakte enkele mooie ballen. Het was een spannende match die uiteindelijk 11-10 eindigde in het voordeel van Roeselare.
 
De vijfde match kwam Roeselare weer uit tegen Elita 1. De jongens waren gebrand op de overwinning want de eerste match hadden met slechts 1 pintje verloren. Zo gezegd zo gedaan. De U12 won deze match met 8-2.
 
Hun laatste wedstrijd moesten de jongens weer tegen Gent spelen, deze keer was het Gent 3. Het was een moeilijke match. De bal ging moeilijk rond in aanval en de spelers van Gent maakten enkele mooie doelpunten. De wedstrijd eindigde 5-8 voor Gent.
 
Alle jongens hebben vandaag super goed gespeeld en mogen terecht trots zijn op zichzelf.
Speelden voor Roeselare: Robbe, Maxim, Joppe, Vic, Umberto, Bram, Lander en Stan
Coaches: Bieke, Riana en Marie