HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

HCR-Nieuws

Heren Liga 1 keren puntenloos terug uit Lebbeke: 30-25

Zaterdagavond mochten onze heren Liga 1 zich opmaken voor de verplaatsing naar Lebbeke. De Oost-Vlamingen werden in de VMS-tempel na een spannende wedstrijd puntenloos naar huis gestuurd. Lebbeke heeft eveneens een stevige thuisreputatie, dus het was zaak om geconcentreerd de match aan te vatten. Door een pak afwezigen, door diverse omstandigheden, was de kern slechts 11 man rijk. Lebbeke kon aantreden met een volledig gevuld wedstrijdformulier.

Toch waren het onze heren die het sterkst aan de wedstrijd begonnen. Victor Coppens scoorde twee keer binnen de eerste minuut van de wedstrijd. Daarna kon Lebbeke tegenscoren, maar Roeselare liep uit naar 2-6. Het tempo van de wedstrijd lag het eerste kwartier verschroeiend hoog en beide teams kwamen vlot tot scoren. Uiteindelijk ging de thuisploeg rusten met een 13-12 voorsprong.

Ondertussen was Sam Holvoet uitgevallen met een enkelblessure, waardoor er nog slechts twee wisselspelers beschikbaar waren.
De tweede helft op eenzelfde manier aanvatten was een must, maar we kregen helaas iets heel anders te zien. Absoluut niets lukte nog bij onze heren en halfweg de tweede helft stond er een kloof van 10 punten op het bord. Coach André had geprobeerd met een time-out het tij te keren, maar tevergeefs. Na een kwartier nam de thuisploeg ook een time-out en pas daarna ging het weer beter lopen bij onze heren. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een 30-25 eindstand.
Een jammere zaak, want de heren doen een slechte zaak in het klassement. Op naar de volgende.

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!