Onze heren Liga 1 winnen in een spannend slot van Merksem met 24-25!!!


Na de winst van onze Heren Liga 3 waren onze Liga 1 ploeg aan de beurt, Olse Merksem stond op de planning.
KHTR begon twijfelend aan de match, veel technische fouten hielden het niveau van beide ploegen vrij laag. Stress misschien? We herpakten ons gelukkig en konden met enkele collectieve aanvallen een kloofje slaan, Belind scoorde net voor de pauze en legde de 3 puntenkloof vast.

In de 2de helft konden we verder bouwen op deze voorsprong, met op de 45ste minuut een stand van 11 - 16, Merksem leek zich echter niet gewonnen te geven en begon sterk te verdedigen. Alsook begon er wat afval in ons spel te raken, technische fouten slopen opnieuw in onze aanval en we gaven Merksem de opening om aan een comeback te bouwen. Toen de Roeselaarse Motor sputterde was er gelukkig nog Warre, die al een sterke match speelde met Liga 3 (6 doelpuntek), hij scoorde koelbloedig 2 maal van hoek en zorgde ervoor dat KHTR nog altijd bleef op voorsprong staan. 2 minuten voor het eind stonden we plots slechts 2 punten meer voor en was er lichte paniek, hoge druk door Olse Mersem dwong onze heren tot balverlies, na een stevig contact van Mathew (die rood kreeg, fout in de laatste minuut) kreeg Merksem nog een Strafworp.

24 - 25 met nog 7 seconden te gaan, deze werd verstandig uitgespeeld, het eindsignaal bracht een eind aan deze thriller!