HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

HCR-Nieuws

De eerste 15 minuten kon je samenvatten in 1 woord: Weinig.

Weinig ruimte, weinig kansen, weinig doelpogingen en vooral weinig doelpunten : logische 1-1 dus.


Het tweede deel ging gelijk op en nu werd de pivot wel beter bereikt.  Ook Brugge kwam er aanvallend beter door.  Opnieuw gelijk aan het eind: 5-5.

Het laatste deel was er teveel aan: de U 12 kwam wel nog op voorsprong, maar de 10 tegendoelpunten in 7 minuten waren er teveel aan.  Iedereen bij Brugge kwam aan scoren toe. De U12 kon geen vuist meer maken en werd volledig weggespeeld en voorbijgelopen op de tegenaanval.  2-12 was dan ook de terechte uitslag.

Volgende match voor de U12 is in Kortrijk binnen 14 dagen.

Speelden voor U 12:
Jochen, Ender, Bas, Oliver, Corneel, Rune, Joppe, Robbe en Achiel.  Bieke en Bram waren als coaches aanwezig.

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com