De heren genieten van twee handbalvrije weekends, maar jullie hebben nog een verslag tegoed van de wedstrijd op 15 februari. Na een lange periode van blessureleed was Bengt terug klaar voor een potje handbal, dus we gingen met een zo goed als complete kern richting de Bloso sporthal in Brugge voor een West-Vlaamse derby. De Bruggelingen zijn volop in strijd voor het behoud in liga 2 en het werd snel duidelijk dat ze zich niet zomaar gingen neerleggen bij een nederlaag.


De thuisploeg begon het best aan de match en profiteerde optimaal van slap verdedigend werk. Gelukkig stond de aanval relatief goed, waardoor het verschil nooit groter dan 2 doelpunten werd. coach André greep in met een time-out, waarin hij de troepen op scherp zette. Onze heren kwamen nadien in de match en gingen zelfs met een voorsprong de rust in. Ook na rust toonden onze heren initieel overmacht, waardoor de kloof langzaam opliep. Plots viel de aanval echter volledig stil en kwam de thuisploeg punt per punt dichterbij, mede door enkele tijdstraffen. Onze heren kwamen net op tijd door hun dip en een doelpunt met 4 tegen 6 zorgde voor de definitieve boost richting de overwinning. 29-32 eindstand.

Een moeilijke wedstrijd, maar toch een overwinning wat ervoor zorgt dat ze op de tweede plaats blijven na het ongenaakbare Eeklo.

Volgende afspraak op 7/03/2020 om 20:30 uur, want dan zien we in het VMS een burenstrijd met Izegem!