Het onderonsje tussen de KHTR ladies en Waasmunster eindigt in een heus doelpuntenfestijn!

Zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd van het jaar op het programma voor onze dames. Na een reeks van drie zeges waren ze vastberaden om hier een mooi vervolg aan te breien. 


Van breien was echter geen sprake. De ladies brachten een sterk staaltje handbal en toonden hun fysieke paraatheid. Soms slopen er echter kleine foutjes in ons spel waardoor de score bij de pauze dicht bij elkaar lag. Daarnaast kunnen we ook zeker stellen dat Waasmunster een meer dan degelijke ploeg is (15-13).

Na de rust kwamen onze vrouwen verschroeiend uit de startblokken! Een kloof proberen slaan was het eerste doel. Waar we voor de rust soms kleine foutjes zagen, speelden de dames nu een complete match. Er werd van iedere positie afgewerkt. De grinta en vastberadenheid duwden de tegenstander steeds verder weg. Een 13-puntenkloof was het gevolg.

Eindscore: 33-20.

Speelden voor Roeselare: Cindy (5), Justine (5), Lisa (5), Wendy (7), Femke, Melissa (1), Eva (Doelvrouw), Tess (2), Jolien (1), Anneleen (2), Sieglinde (4), Suzanne (1) en Julie (doelvrouw)

Volgende week spelen we in en tegen ongeslagen leider Kortrijk.