Afgelopen zaterdag namen onze heren liga 2 het op tegen Waasmunster, Na het zware verlies in Eeklo hadden ze iets goed te maken, niets beter dan een thuiswedstrijd tegen de leider in de competitie. Op de geblesseerde Brecht en afwezige Michiel D na, kon de thuisploeg met een volledige kern de wedstrijd aanvatten. We zagen trouwens Victor N zijn comeback maken na een jaar blessureleed! Ilian debuteerde bij de eerste ploeg.


Een herhaling van de dramatische start in het Meetjesland kregen we niet te zien, integendeel. De bezoekers kregen de tijd niet om in de match te komen en werden direct op een mooie kloof van een viertal doelpunten gezet. De defensie stond terug op punt en ook in aanvallend opzicht zagen de supporters mooie zaken! De rust werd behaald met een mooie voorsprong van 7 doelpunten: 18-11.

De tweede helft begon gelijkopgaand, aangezien de Wase topschutter Hoffman toonde dat hij ook zonder colle de ballen vlotjes tegen de touwen kan gooien. Echt dichter kwamen de bezoekers echter niet, want onze heren bleven geconcentreerd spelen. Gaandeweg kon de kloof nog worden uitgebreid en dat leverde een 33-20 eindstand op.

Een deugddoende overwinning die ons terug op gelijke hoogte brengt met de mannen uit het Waasland, die weliswaar een match meer hebben gespeeld.

Binnen twee weken is de volgende wedstrijd gepland. Dan nemen onze heren liga 2 het op tegen Elita Lebbeke. Dat leverde in het verleden enkel spannende, geladen wedstrijden op. Een must watch dus!

Speelden mee: Ben, Shaggy, Ward, Klaas, Thibault, Mathew, Emiel, Victor C, Victor N, Jarne, Ilian, Lander, Bengt, Sam.