Afgelopen zondag 17 november trokken onze heren Liga 3 naar Desselgem. Daar gingen ze op zoek naar hun 3e zege van het seizoen. De thuisploeg had tot nog toe één zege behaald, dus we zakten met goede moed af naar het Leiestadion. 


Onze heren begonnen verschroeiend aan de wedstrijd. De verdediging van de thuisploeg had geen antwoord op Thibault, die de ene na de andere treffer tegen de touwen gooide: 2-8 na 10 minuten. Het spel werd slordiger en de thuisploeg kwam in de wedstrijd. Ze naderden tot 7-8, waarna onze heren opnieuw een versnelling hoger schakelden. De kloof werd opnieuw uitgebouwd tot 5 doelpunten. Nadien ging het licht volledig uit en kreeg Desselgem een vrijgeleide om nog voor de rust zelfs op voorsprong te komen: 18-17.

De thuisploeg kon hun momentum vasthouden bij de start van de tweede helft en liep uit tot 21-17. Pas daarna kwamen onze heren terug tot het creëren van kansen en doelpunten. Helaas stond de verdediging niet op punt, waardoor ook Desselgem bleef scoren. De kloof verkleinde uiteindelijk tot 2 doelpunten, maar daar bleef het ook bij. Mede door het feit dat de thuisploeg het spel op alle mogelijke manieren vertraagde en daar geen sancties voor kreeg (0 gele kaarten en/of tijdstraffen).31-29 eindstand.

Tot twee maal toe ene riante voorsprong weggeven in één helft, een pijnlijke les voor onze heren liga 3.

Speelden mee: Shaggy, Jerome, Emiel, Jarne, Thibault, Ward, Michiel, Ilian, Robin, Ewout, Arne, Jurgen en Klaas.