Desselgem - U12

Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op. Desselgem opende de score, maar snel stond het weer gelijk. Veel werd er niet gescoord want halfweg stond het nog steeds 1-1. Kobe scoorde daarna zijn 2e goal. Er kwamen kansen voor beide ploegen, maar beide keepers stonden goed te pakken waardoor er geen doelpunten vielen.


Deze overwinning had Roeselare alle concentratie weggenomen, want in het 2e kwartier stond het snel 4-0. Desselgem stond beter te verdedigen en Roeselare liet na om de ruimtes te benutten. Het spel concentreerde zich op een paar vierkante meter. Er kwamen wel veel shots van beide ploegen, maar Roeselare vuurde steeds af vanop meer dan 10meter recht op de keeper. Er ging werkelijk geen enkele bal in. Met als logisch gevolg veel tegenaanvallen. Desselgem was efficiënter, maar het moet gezegd dat de verdediging van Roeselare wel scherp stond, waardoor de schade beperkt werd. Resultaat: 7-0.

Hetzelfde beeld in het laatste kwartier. Roeselare bleef maar van ver schieten. Eindstand : 4-0.

Over de totale wedstrijd werd er 35 keer geshot met slechts 2 doelpunten. Daarmee weten we waaraan gewerkt moet worden.
Roeselare speelde met een team waarbij slechts 4 spelers vorig jaar ook U12 waren. Alle andere spelertjes waren nieuw. En ze hebben zich één voor één serieus ingezet.

Ploeg Roeselare : Kobe, Nand, Faust, Lowiek, Charles, Ella, Elise, Emile en Lucas

Brugge - U12

Met een grote schare supporters vertok de andere U12 ploeg naar Brugge.

De wedstrijd werd eerder aftastend aangevat met een gelijkopgaand spelbeeld, maar vanaf minuut 5 begon het verdedigende werk van Roeselare te renderen met een 1-7 voorsprong na 10 minuten wedstrijd. Daarna iets te zelfzeker spel en een beetje zwakkere verdediging bracht ons tot een eindscore van 5-8 na het eerste kwartier.

Een gelijkaardig scoreverloop in het tweede en derde kwartier. In het tweede kwartier af en toe verkeerde communicatie in verdediging. Eindscore 4-12.

In het derde kwartier was de veer bij brugge duidelijk gebroken en werd met ruim verschil gewonnen, eindscore 4-17.

Ploeg : Remi, Batist, Daan, Tim, Tibe, Qjinto, Levi, Tjorre en Timo