Afgelopen zaterdag speelden onze heren hun eerste officiële match van het nieuwe seizoen. De beker wordt traditioneel beschouwd als een vervolg van de voorbereiding op de competitie. Met mede Liga 2 ploeg Aalst als tegenstander kregen onze heren een mooie test voor handen.

We kregen een gelijkopgaande start van de wedstrijd, maar gaandeweg werd duidelijk dat onze heren sterker waren dan de mannen uit de carnavalsstad. Een haperende afwerking zorgde er echter voor dat het verschil beperkt bleef tot 4 doelpunten aan de rust (14-10). In de tweede helft drukten onze heren het gaspedaal in en bij Aalst trapten ze op hun adem. Het tempo dat ze in de eerste helft ontwikkelden konden ze niet meer aanhouden. Op die manier groeide het verschil snel tot 10 doelpunten, wat zorgde voor enige frustratie bij 'Bombi'. De match eindigde uiteindelijk op 32-20 en daarmee plaatsen onze heren zich voor de volgende ronde!

Daarin krijgen we hoogstwaarschijnlijk een West-Vlaamse derby te zien, want we nemen het op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Dendermonde (Liga 1) en Izegem (2e nationale).

De wedstrijd gaat normaal door komende zaterdag 14/9. We communiceren het startuur zo snel mogelijk!

Speelden mee: Ben, Brecht, Kevin, Sam, Jarne, Michiel, Victor, Mathew, Lander, Ewout, Bengt, Thibault en Emiel.

#welovetheknackteam