Zondag 15 december stond de laatste wedstrijd van het jaar op de agenda en die beloofde een hele uitdaging voor onze dames te worden. Ze moesten het in Kortrijk opnemen tegen de dames van Apolloon die dit seizoen nog geen enkele match verloren.
 
Desalniettemin waren onze dames vastberaden om de Kortrijkzanen het vuur aan de schenen te leggen! Ze zakten met een volledige kern af naar Kortrijk en voelden zich gesterkt door de vier voorgaande overwinningen.
De eerste zeven minuten bleven de doelpunten langs beide kanten wat uit, maar daarna konden de dames van Apolloon een voorsprong nemen. Ze liepen vier doelpunten uit (6 - 2) en Roeselare voelde dat het tijd was om uit de startblokken te schieten.
Wat volgde was een erg spannende eerste helft waarbij onze dames zich collectief herpakten en streden voor elk punt. In de laatste minuut wist Wendy uiteindelijk de gelijkmaker te scoren waardoor we met een gelijkstand de pauze ingingen (11 - 11).
Na de rust schotelden onze dames Kortrijk een ijzersterke verdediging, knap samenspel en mooie afwerking vanop elke positie voor. Na 9 minuten konden we zo vijf doelpunten uitlopen (16 - 11). De dames van Kortrijk hergroepeerden na een time-out en zetten de achtervolging in.
De volgende 20 minuten was het nagelbijten en kregen de supporters een razend spannende match te zien. Kortrijk probeerde alles uit de kast te halen om de overwinning in de wacht te slepen, maar dat was buiten onze dames gerekend. Ze lieten nog maar eens een knap staaltje handbal zien en konden zo doen waar ze stiekem van droomden: de overwinning tegen Kortrijk binnenhalen!

Eindscore: 19 - 20

Speelden mee voor Roeselare: Suzanne (2), Cindy (2), Justine (4), Lisa (4), Wendy (3), Melissa (1), Tess, Jolien (1), Anneleen (3), Sieglinde, Femke, Eva (keepster) en Julie (keepster)