HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

HCR-Nieuws

Dames sluiten het seizoen winnend af in Oostende.


Zaterdag trokken de Roeselaarse ladies voor de laatste keer ten strijde in Oostende. Ondanks dat alles al gespeeld was voor Roeselare, wilden ze de volle buit mee naar huis nemen. Iets wat niet vanzelfsprekend bleek tegen een ervaren Thor.
Er zat wellicht nog wat vermoeidheid in de dansbeentjes van onze dames. Zo'n kampioenfeest kan immers best tellen als conditietraining. Het liep bijna de volledige match stroef. Er zat veel teveel afval in het spel van Roeselare. De ballen vlogen soms overal behalve in Roeselaarse handen of een Oostendse netten. Maar Roeselare compenseerde met immens veel inzet en strijd. Ze gaven alles en dat werd beloond. Er werd met het kleinste verschil gewonnen tegen een sterk en strijdvaardig Thor.
 
Eindstand: 15-16
Coach: Piotr
Tafelafgevaardigde: Hilde
Speelden voor Roeselare: Britney, Anneleen, Melissa, Wendy, Cindy, Eva, Charlotte, Julie, Femke, Suzanne, Maren, Nowé en Lisa.

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com