De M17 verschalkt Schoten in eigen huis met flitsend handbal.


Dat de M17 goed bezig is, is een understatement. Het speelt ondertussen al weken de pannen van het dak met snel en fris handbal over alle stations. Wat zo goed als altijd een garantie bleek voor een doelpuntenfestijn. Onze knackies maakten maar liefst 109 doelpunten in 4 wedstrijden (slechts 29 tegendoelpunten). Konden ze dat aantal vandaag wat aandikken?

De opdracht was dus simpel, voetjes op de grond en focus op het eigen spel. Dit hadden de knackies goed begrepen. Ze schoten uit de startblokken en werkten de ene heerlijke aanval na de andere af. Snelle tegenprikken met vlijmscherpe afwerking deden de wedstrijd al snel dood. 16-6 bij de rust waren duidelijke cijfers.

De tweede helft werden de supporters wederom op hun wenken bediend. Het was bij momenten echt genieten van het bliksemsnelle combinatiehandbal. Na verloop van tijd sloop er logischerwijs wat vermoeidheid in het spel, maar niet in het scoretempo. Met nog 1 minuut op de klok zet Marie met een mooi afstandsshot de 20 doelpuntenkloof op het bord. Doelpunt 30 is trakteren aan de coach hoor ik in de wandelgangen.

Eindscore: 30-10
Coaches: Elisa en Wim
Speelden voor Roeselare: Neomie, Zoë, Marie, Nowé, Louise, Babette, Riana en Elise