HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

HCR-Nieuws

De M17 verschalkt Schoten in eigen huis met flitsend handbal.


Dat de M17 goed bezig is, is een understatement. Het speelt ondertussen al weken de pannen van het dak met snel en fris handbal over alle stations. Wat zo goed als altijd een garantie bleek voor een doelpuntenfestijn. Onze knackies maakten maar liefst 109 doelpunten in 4 wedstrijden (slechts 29 tegendoelpunten). Konden ze dat aantal vandaag wat aandikken?

De opdracht was dus simpel, voetjes op de grond en focus op het eigen spel. Dit hadden de knackies goed begrepen. Ze schoten uit de startblokken en werkten de ene heerlijke aanval na de andere af. Snelle tegenprikken met vlijmscherpe afwerking deden de wedstrijd al snel dood. 16-6 bij de rust waren duidelijke cijfers.

De tweede helft werden de supporters wederom op hun wenken bediend. Het was bij momenten echt genieten van het bliksemsnelle combinatiehandbal. Na verloop van tijd sloop er logischerwijs wat vermoeidheid in het spel, maar niet in het scoretempo. Met nog 1 minuut op de klok zet Marie met een mooi afstandsshot de 20 doelpuntenkloof op het bord. Doelpunt 30 is trakteren aan de coach hoor ik in de wandelgangen.

Eindscore: 30-10
Coaches: Elisa en Wim
Speelden voor Roeselare: Neomie, Zoë, Marie, Nowé, Louise, Babette, Riana en Elise

Op zondag 23 juni om 10u is ons jaarlijks infomoment in de sporthal van het VMS. Alle (nieuwe) spelers, speelsters en ouders zijn van harte welkom om meer info te krijgen over de ploegen en hun trainers voor volgend seizoen.

Ook jongens en meisjes die in contact gekomen zijn met onze sport via initiaties in de school en meer informatie willen, zijn zeker welkom!

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com