HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

HCR-Nieuws

Zondag om 14u in Tongeren stond de match Tongeren - Roeselare op de planning.

Een vrij verre verplaatsing voor onze heren. Al voor we aan de match begonnen wisten we dat dit een moeilijke opdracht zou worden. Er ontbraken 5 spelers uit de kern, hierdoor waren we slechts met 2 wisselspelers en 1 doelman tegen een kern van 16 frisse en jonge Tongenaren.

Onze heren lieten zich niet ontmoedigen en begonnen sterk aan de match, de eerste aanval van tongeren werd afgeweerd en een snelle tegenprik bracht ons op een 0 - 1 voorsprong. Na 12minuten stond het 7-8 en nam de coach van van Tongeren een eerste Time Out.


De eerste helft bleef in evenwicht tot 5min voor de pauze, onze heren hadden duidelijk wat ademruimte nodig, de 2 wisselspelers waren te weinig om het hoge matchritme vol te houden. Vermoeidheid resulteerde in balverliezen en technische fouten waardoor Tongeren afstand kon nemen met enkele snelle tegenaavallen. Ben, onze enige keeper dit weekend voor zowel Liga 1 en Liga 3, beiden op verplaatsing naar het verre Limburg, kon op deze tegenaavallen ook geen antwoord bieden.
We gingen gaan rusten met een 5 puntenkloof die we niet meer konden dichten.

De tweede helft was net zoals de eerste helft gelijkopgaand in het eerste kwartier, met in de glansrol Victor Coppens die 19(!!!) Goals scoorde voor KHTR, Tongeren kon geen antwoord bieden op de strakke afstandsschoten van onze jonge opbouwer. Dit bracht echter geen zoden aan de dijk, de brede kern van Tongeren kon hun ploeg meer dan volledig wisselen en bracht frisse jongens in die het tempo verschroeiend hoog hielden. KHTR temporiseerde maar kon niet meer het maximale eruithalen, we scoorden niet meer in de laatste 4 minuten. De laatste 5 minuten nam Tongeren een grotere afstand en legden de score van 40-29 vast. Een brede puntenkloof, maar ongeacht deze score mogen onze heren met opgegeven hoofd terugkijken naar deze moeilijke verplaatsing.

Volgende week richting Olse Merksem die met 0 punten een haalbare kaart lijkt, toch moeten we alert zijn, een match op verplaatsing kan soms onaangename verrassingen geven. Op naar volgende match!

Speelden voor KHTR: Ben (K), Sam H., Sam C., Victor C., Emiel, Belind, Ward, Michiel D., Bengt, Tom.

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com