Afgelopen zaterdagavond mochten onze heren liga 2 de verplaatsing maken naar Aalst. Bengt en Victor N zijn nog altijd geblesseerd, Mathew had andere verplichtingen en Ben moest ziek afzeggen. Met 9 veldspelers en 1 doelman werd vol goede moed afgezakt naar de stad der ajuinen.


Onze heren begonnen sterk aan de match en konden als eerste een kloofje slaan (2-5). De coach van de thuisploeg greep in met een time-out waarna het evenwicht werd hersteld. De thuisploeg kon zelfs op voorsprong komen (7-6), maar dat werd snel ongedaan gemaakt. Een sterke verdediging, puik keeperswerk (een redding met het gezicht inbegrepen) en snel aanvalsspel zorgde ervoor dat onze heren de grip op de match niet verloren. Ze gingen dan ook rusten met 11-12.

Vol vertrouwen werd gestart aan de tweede helft en opnieuw werd een kloofje van maximaal 5 doelpunten uitgebouwd. de thuisploeg probeerde de bakens nog te verzetten, maar onze heren speelden de wedstrijd op een volwassen manier uit: 22-26 eindstand.

Een mooie, collectieve prestatie met een mooie overwinning tot gevolg na een aangename, sportieve wedstrijd! Een pluim ook voor de thuisploeg, die nooit afgeeft. We wensen HC Aalst nog veel succes in hun missie voor het behoud in Liga 2!

Volgend weekend spelen onze heren opnieuw in eigen huis en nemen ze het op tegen HC Uilenspiegel. De match start om 20h30, komt dat zien!