HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

KHTR-Nieuws

Komende zaterdag nemen onze heren uit Liga 1 het op tegen Tongeren. Tongeren staat op de derde plaats in de rangschikking, maar onze heren zullen er alles aan doen om in hun gloednieuwe uitrusting de punten thuis te houden.
Onze heren willen dan ook hun sterke thuisreputatie behouden want ze verloren nog niet in eigen huis. (3x winst & 1x gelijk)

We rekenen op jullie steun om onze heren naar de overwinning te stuwen.

Voor onze heren Liga 1 komen ook de heren uit Liga 3 in actie om 18:45. Zij ontvangen Rhino die slechts 2 punten meer telt dan KHT Roeselare.

Allen welkom!

Onze ouderraad organiseert dit jaar een wijnverkoop tvv de jeugdwerking. Bestellen kan tot vrijdag 14 december 2018. Er is een afhaalmoment voorzien op donderdag 20 december van 17 tot 20u in de sporthal van het VMS. Mocht dit niet passen dan kunnen wij altijd kijken voor een andere oplossing.

Bestellen kan via dit formulier.

Heren Liga 1 maken een slechte beurt in Lebbeke.

Onze heren speelden uit in Lebbeke en begonnen sterk aan de match.

De KHTR dames geven hun visitekaartje af in Denderbelle.

Heren Liga 1 winnen tegen Sasja 2 met 25 - 22!

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2018, website powered by Twizzit.com